WEGWIJS IN DE VASTGOEDFISCALITEIT
ZIJN BAKSTENEN DE INVESTERING WAARD?
Vanuit onze passie voor ondernemerschap hebben we onze kennis rond vastgoedfiscaliteit gebundeld in een e-book. Aan de hand van 9 vragen maken we u wegwijs in de vastgoedfiscaliteit van vandaag. 

WAT U ALS ONDERNEMER ZEKER MOET WETEN:

  • Welke belastingen moet u allemaal betalen op vastgoed? 
  • Wanneer is er sprake van speculatie als u in meerdere panden investeert?
  • Wat zijn de voordelen van een investering via uw vennootschap
  • Hoe wordt de uitkering van vastgoed in een vennootschap belast?
  • Is een gesplitste aankoop interessant? 
  • Mag u gratis wonen in een pand van uw vennootschap? 
  • Hoe draagt u een vastgoedvennootschap over aan een derde partij?

DOWNLOAD HIER HET E-BOOKMoore Belgium respecteert uw privacy. Door te drukken op verzenden gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord dat Moore Belgium en de met  haar verbonden en geassocieerde vennootschappen uw gegevens verwerken in hun database op grond van haar gerechtvaardigd belang en dit overeenkomstig de bepalingen van de EU AVG alsook de privacyverklaring van Moore Belgium die u hier kunt terugvinden. U kunt steeds de rechten u toegekend ingevolge de AVG uitoefenen door een email te sturen naar dpo@moore.be.
Over Moore Belgium
“Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei.”
Hierbij staan drie kernwaarden centraal: ondernemen, innoveren en delen.
Ondernemen
Ondernemen staat voor durven dromen, maar vooral ook doorzetten en doen. Of hoe dromen denken wordt en denken de realiteit wordt. Als je maar durft. Bij Moore Belgium zijn we graag no-nonsense, daadkrachtig en tonen we een enthousiast optimistisch doorzettingsvermogen. We durven kritisch zijn om de essentie beter te maken.
Innoveren
Innoveren begint bij een kritische blik. Moore Belgium zet al haar stakeholders aan tot zelfreflectie en ontwikkeling. Zo helpen we onze klanten en onze mensen groeien. Want stilstaan is achteruitgaan. We stellen in vraag, ontwikkelen, leren bij en groeien. Elke dag, voor onszelf en voor onze klanten.
Delen
Delen is het en-en verhaal. Onze kennis moeten en mogen we niet voor onszelf houden. Kennis moet gedeeld worden om duurzame relaties te kunnen opbouwen. Bij Moore Belgium geloven we in de wisselwerking tussen individu, organisatie, klant en maatschappij. We maken elkaar, in volle vertrouwen, beter en sterker voor de toekomst.