HOE HAALT U OP EEN FISCAALVRIENDELIJKE MANIER GELD UIT UW ONDERNEMING?


Als ondernemer steekt u uw hart en ziel in uw zaak. Logisch dat u daar de vruchten van wil plukken. Er bestaan verschillende manieren om fiscaalvriendelijk geld over te brengen van uw vennootschap naar uw privévermogen. Lees er alles over in het gratis e-book.
WAT U ALS ONDERNEMER ZEKER MOET WETEN:

  • Hoe kiest u de ideale maandelijkse bezoldiging?
  • Benut u voldoende fiscaalvriendelijke voordelen van alle aard?
  • Vult u uw loon aan met belastingvrije vergoedingen?
  • Kent u het voordeel van verhuren aan uw vennootschap?
  • Wanneer is een tantième een goede oplossing?
  • Hoe keert u een fiscaal interessant dividend uit?
  • Geniet u al van de voordelen van de liquidatiereserve?
  • Wanneer is een dubbele balanstest vereist?
  • Kent u de troeven van een auteursinkomen?

DOWNLOAD HIER HET E-BOOKMoore Belgium respecteert uw privacy. Door te drukken op verzenden gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord dat Moore Belgium en de met  haar verbonden en geassocieerde vennootschappen uw gegevens verwerken in hun database op grond van haar gerechtvaardigd belang en dit overeenkomstig de bepalingen van de EU AVG alsook de privacyverklaring van Moore Belgium die u hier kunt terugvinden. U kunt steeds de rechten u toegekend ingevolge de AVG uitoefenen door een email te sturen naar dpo@moore.be.
Over Moore Belgium
“Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei.”
Hierbij staan drie kernwaarden centraal: ondernemen, innoveren en delen.
Ondernemen
Ondernemen staat voor durven dromen, maar vooral ook doorzetten en doen. Of hoe dromen denken wordt en denken de realiteit wordt. Als je maar durft. Bij Moore Belgium zijn we graag no-nonsense, daadkrachtig en tonen we een enthousiast optimistisch doorzettingsvermogen. We durven kritisch zijn om de essentie beter te maken.
Innoveren
Innoveren begint bij een kritische blik. Moore Belgium zet al haar stakeholders aan tot zelfreflectie en ontwikkeling. Zo helpen we onze klanten en onze mensen groeien. Want stilstaan is achteruitgaan. We stellen in vraag, ontwikkelen, leren bij en groeien. Elke dag, voor onszelf en voor onze klanten.
Delen
Delen is het en-en verhaal. Onze kennis moeten en mogen we niet voor onszelf houden. Kennis moet gedeeld worden om duurzame relaties te kunnen opbouwen. Bij Moore Belgium geloven we in de wisselwerking tussen individu, organisatie, klant en maatschappij. We maken elkaar, in volle vertrouwen, beter en sterker voor de toekomst.