WEGWIJS IN DE AUTOFISCALITEIT
DE TOEKOMST KLEURT GROENER
Vanuit onze passie voor ondernemerschap hebben we onze kennis rond autofiscaliteit gebundeld in een e-book. Aan de hand van 12 vragen maken we u wegwijs in de autofiscaliteit van vandaag. 

Vandaag zijn duurzaamheid en mobiliteit onlosmakelijk verbonden. Nieuwe regelgeving op het vlak van autofiscaliteit is vaak gebaseerd op milieuoverwegingen. Vervuiling wordt belast, milieuvriendelijke keuzes beloond. Het resultaat van al die wetswijzigingen is een vrij complexe Belgische autofiscaliteit. 
WAT U ALS ONDERNEMER ZEKER MOET WETEN:

  • Hoe wordt het aftrekpercentage van autokosten berekend in 2020? 
  • Wat zijn valse hybriden en hoe worden ze fiscaal behandeld?
  • Welke waarde geeft de CO2-uitstoot weer: NEDC of WLTP?
  • Wat zijn duurzame alternatieven voor een bedrijfswagen?
  • Hoe zit het met btw-aftrek voor wagens en lichte vrachtauto’s?
  • Hoe wordt het voordeel van alle aard berekend van een wagen met tankkaart?

DOWNLOAD HIER HET E-BOOKMoore Belgium respecteert uw privacy. Door te drukken op verzenden gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord dat Moore Belgium en de met  haar verbonden en geassocieerde vennootschappen uw gegevens verwerken in hun database op grond van haar gerechtvaardigd belang en dit overeenkomstig de bepalingen van de EU AVG alsook de privacyverklaring van Moore Belgium die u hier kunt terugvinden. U kunt steeds de rechten u toegekend ingevolge de AVG uitoefenen door een email te sturen naar dpo@moore.be.
Over Moore Belgium
“Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei.”
Hierbij staan drie kernwaarden centraal: ondernemen, innoveren en delen.
Ondernemen
Ondernemen staat voor durven dromen, maar vooral ook doorzetten en doen. Of hoe dromen denken wordt en denken de realiteit wordt. Als je maar durft. Bij Moore Belgium zijn we graag no-nonsense, daadkrachtig en tonen we een enthousiast optimistisch doorzettingsvermogen. We durven kritisch zijn om de essentie beter te maken.
Innoveren
Innoveren begint bij een kritische blik. Moore Belgium zet al haar stakeholders aan tot zelfreflectie en ontwikkeling. Zo helpen we onze klanten en onze mensen groeien. Want stilstaan is achteruitgaan. We stellen in vraag, ontwikkelen, leren bij en groeien. Elke dag, voor onszelf en voor onze klanten.
Delen
Delen is het en-en verhaal. Onze kennis moeten en mogen we niet voor onszelf houden. Kennis moet gedeeld worden om duurzame relaties te kunnen opbouwen. Bij Moore Belgium geloven we in de wisselwerking tussen individu, organisatie, klant en maatschappij. We maken elkaar, in volle vertrouwen, beter en sterker voor de toekomst.